Over deJouwe

deJouwe is in 2015 opgericht door Melle de Waal en Robin Casey Calkhoven. We wilden een concept bedenken waarbij je online zelf je eigen producten kan ontwerpen. De droom was ontstaan en de eerste stappen werden gezet in het bedenken en bouwen van de ontwerpstudio. We gaan het niet ontkennen: “It was a bumpy ride”. We vlogen wel eens uit de bocht door enthousiasme vanwege onze enorme stroom van ideeën. Maar na heel wat avondjes brainstormen en vooral heel hard werken was ons doel duidelijk: wij brengen innovatieve technieken gebruiksvriendelijk samen met de interieurtrends van nu.

Begin 2018 is onze nieuwe website online gegaan. Een website die echt voelt als “deJouwe”. Een plek waar wij jou willen inspireren om je eigen unieke gepersonaliseerde wanddecoratie te ontwerpen. Wat onze producten uniek maakt zijn de vormen die we aanbieden. Niet altijd standaard vierkant of rechthoek. Maar bijvoorbeeld met onze hexagons en cirkels zorg je voor een fris en speels effect. Doordat dit een modulair systeem is, kan je zelf heel makkelijk je collages uitbreiden of (deels) vervangen. En kan je je moeilijk voorstellen hoe het zal staan in jouw eigen huis? Upload dan een foto van jouw muur en zie direct of het thuis in jouw eigen interieur staat. Ook bieden wij onze producten aan in veel materialen zoals; sticker, forex, aluminium en plexiglas.

Ons team werkt dagelijks met veel enthousiasme en creativiteit aan jouw product. We inspireren je graag met nieuwe designs en ideeën en zijn we continu bezig om ons product te verbeteren en jouw gebruikersgemak en mogelijkheden te vergroten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie om onze producten uit te breiden. Misschien heb jij wel een heel leuk uniek idee en bestaat het nog niet. We zouden het erg leuk vinden als je dan contact met ons opneemt, wie weet wordt jouw idee dan wel een interieur hit.

deJouwe
Einsteinweg 8
6662 PW Elst
Nederland